Hotel Bunčić Vrbovec okružen kulturnim znamenitostima, prirodnim ljepotama i idiličnim jezerima idealno je mjesto bilo da dolazite radi posla ili na odmor. Smješten je na magistralnoj prometnici koja povezuje hrvatsku metropolu Zagreb s Bjelovarom, Koprivnicom i Križevcima. Raspolaže sa 60 smještajnih jedinica, 5 konferencijskih dvorana, à la carte restoranom Marija Jurić Zagorka, velikom ljetnom terasom, dječjim igralištem za najmlađe goste, salom za banketne svečanosti do 600 osoba, restoranom za samoposluživanje i privatnim parkingom pod videonadzorom. 

Za članove sindikata udruženih u Maticu hotel Bunčić Vrbovec pripremio je sljedeće pogodnosti na redovne ponude programa:

  • 10% popusta na à la carte ponudu restorana,
  • 10% popusta na narudžbe torti i kolača,
  • 10% popusta na redovne cijene smještaja,
  • 10% popusta za gotovinsko plaćanje prilikom organizacije privatnih svečanosti iz banketne ponude (npr. krstitke, krizme, sveta pričest,  proslava rođendana).

* Svadbene svečanosti nisu podložne ovim popustima.

Pogodnosti se ostvaruju temeljem članske iskaznice jednog od sindikata učlanjenih u Maticu ili potvrde o članstvu u sindikatu.

Najam kongresne dvorane za Maticu i udružene sindikate je prema cjeniku, a u slučaju konzumacije jela i pića i korištenja usluga smještaja 40% sudionika, najam dvorane je besplatan.