Terme Selce

Poštovane/i,
od sada kao clanovi sindikata udruženih u Maticu možete koristiti novu povoljnost: popust u poliklinici Terme Selce.

Poliklinika Terme Selce medunarodno je priznata klinika za fizikalnu terapiju, rehabilitaciju i sportsku medicinu. Nalazi se u Selcu na crikvenickoj rivijeri, idealnom mjestu za rehabilitaciju zbog svoje mikro klime, s mnogo suncanih dana, gdje se miješaju cisti gorski i morski zrak radi cega je oporavak kraci i uspješniji. Programi su pod stalnim nadzorom lijecnika razlicitih specijalnosti, psihologa, kineziologa, fizioterapeuta, medicinskih sestara i masera u suradnji s neurološkim, ortopedskim i traumatološkim službama u Hrvatskoj i inozemstvu. Poliklinika prati svjetske inovacije te je tehnološki uvijek aktualna kako na podrucju rehabilitacije tako i u podrucju medicinskog wellnessa te ljepote i zdravlja.

Terme Selce pripremile su posebne pogodnosti za clanove sindikata udruženih u Maticu i njihovu užu obitelj: na gotovinsko placanje popust u visini od 15 %, a za placanje karticama popust u visini od 10 % u odnosu na redovni Cjenik. (Popust se ne primjenjuje ukoliko clan sindikata udruženog u Maticu želi koristiti usluge putem osiguravajucih društava Croatia zdravstveno osiguranje d.d., Basler osiguranje Zagreb d.d., Grawe Hrvatska d.d, Merkur osiguranje d.d. i UNIQA osiguranje d.d. i drugih osiguravajucih kuca.)

Uz redovnu ponudu iz cjenika clanovi sindikata mogu koristiti pakete usluga po specijalnim cijenama te ostvariti popust na nocenje u hotelu Marina prilikom korištenja usluga Poliklinike.

Cjenik i pregled specijalnih paketa usluga pogledajte u lecima koje vam šaljemo u privitku.