Okrugli stolovi
29. STUDENOG 2019.

29. studenoga 2019. održan je okrugli stol „Rezultati istraživanja o kvaliteti radnih odnosa i kvaliteti sustava osnovnog obrazovanja“ u sklopu EU projekta „Jačanje bipartitnog socijalnog dijaloga u sektoru osnovnog obrazovanja“ čiji je nositelj SHU.

Pročitaj više
27. STUDENOG 2019.

29. studenoga 2019. u Velikoj dvorani Školske knjige održat će se
Okrugli stol o „Istraživanju o kvaliteti radnih odnosa i kvaliteti sustava osnovnog obrazovanja u RH“.

Pročitaj više
15. STUDENOG 2019.

U OŠ Antuna Mihanovića Osijek u sklopu EU projekta „Jačanje bipartitnog socijalnog dijaloga u sektoru osnovnog obrazovanja“ čiji je nositelj Sindikat hrvatskih učitelja održan je okrugli stol na temu „Tehnološki višak nikome ne smije biti „VIŠAK““.

Pročitaj više
10. TRAVNJA 2019.

Na okruglom stolu su predstavljeni rezultati velikog istraživanja o kvaliteti sustava osnovnog obrazovanja u Hrvatskoj u kojem je sudjelovalo 6500 učitelja, stručnih suradnika, te pomoćnog i administrativnog osoblja.

Pročitaj više
07. TRAVNJA 2019.

Dva školska sata o Školi za život - još jedan okrugli stol SHU-a unutar projekta „Jačanje bipartitnog socijalnog dijaloga u sektoru osnovnog obrazovanja“ o još jednoj aktualnoj temi!

Pročitaj više
29. OŽUJKA 2019.

29. ožujka 2019. u Splitu je održan drugi okrugli stol organiziran u sklopu EU projekta „Jačanje bipartitnog socijalnog dijaloga u sektoru osnovnog obrazovanja“ čiji je nositelj SHU. Ovaj okrugli stol bio je posvećen otežanim uvjetima rada.

Pročitaj više
05. LISTOPADA 2018.

Okrugli stol organiziran u sklopu EU projekta  „Jačanje bipartitnog socijalnog dijaloga u sektoru osnovnog obrazovanja“ čiji je nositelj Sindikat hrvatskih učitelja održan je 4. listopada 2018. u Varaždinu.Sudionici okruglog stola raspravljali su o aktualnim problemima i potrebama sustava osnovnog...

Pročitaj više